Halk Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 04882149463
WEB http://batmanhem.meb.k12.tr
Adres : Gap Mahallesi 2502 sokak no 10 Merkez / Batman
VİZYON : * Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsetmek, yaşatmak, *Milli kültür ve bilinci yaymak, * Alanımızda okuma yazma bilmeyen kişi bırakmamak, *Kişilerin iş ve meslek edinmelerine yardımcı olmak, *Tüm bireylere 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebileceği bilgi, beceri, davranış kazandırmak. Halkın yaşam kalitesini yükselterek toplumun refahını arttırmak için; yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde, toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak, öğrenme iş ve yaşam becerilerini geliştirecek her zaman ve her yerde uygulanabilecek yaygın eğitim programları geliştirmek, işgücü piyasasının ihtiyaç duyduğu elemanların yetişmesini sağlamak.
MİSYON : *Ülkemizde örnek bir yaygın eğitim kurumu olmak, *Mükemmele ulaşarak çağı yakalamak, *Tüm yaş gruplarına yeteneklerini geliştirebilecekleri imkânlar sunmak, *Eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak. Türk Milli Eğitimin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda Yaygın Eğitim alanında kurumsallaşan, çağdaş insan anlayışı ile bütün yenilikleri topluma aktaran ve bu şekilde toplumsal mutluluğu ve kalkınmayı hedefleyen bir kurum olmak.
BAŞARILAR : 0
Rehber Öğretmen : 1